Multiple posts not showing up. - Myth-Weavers

Notices


Site Discussion

Do you have questions, suggestions, feedback, bug reports or other concerns? Post them here!


Multiple posts not showing up.

   
Multiple posts not showing up.

My Browser Information: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36

Relevant Links: (Copy and paste links to what it is you're talking about here)
Referrer: https://www.myth-weavers.com/forumdisplay.php?f=8

Message: I was editing a "Wildshape Catalog" I had created for my druid when I hit save changes and the whole thread up to a certain point went blank. She's vanished completely and I easily have 10-15 hours in creating her application. It looks like the code is all still there, it's just not coming up. The link is below.

Please advise. Thanks!
-Rev73

LINK TO APP HERE: https://www.myth-weavers.com/showthr...9#post13547359

Incorrectly nested tags. I’m on mobile and can’t investigate, but check the most recently edited post for mixed up tables, spoilers, and private tags.

@Eric - thanks for the response. Can you give me more specifics? I can't access any of the controls so unable to access the most recent post. I can read the page code and see that all the info is there, just can't make any edits as even the function controls are inaccessible/blank.

@Rodrigo - you're my hero. Thank you!

The bottom of the page still looks wonky but the important bits are saved!

More incorrect nestling...
Wrapped the offending post in noparse tags, for the moment.

Found it; in the wildshape statblocks, below the {hr}{/hr}, there was a {center} tag extending beyond the table's cell - in each of the four tables.

Fixed








Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Last Database Backup 2018-06-19 09:00:11am local time
Myth-Weavers Status