IMG help 2 - Myth-Weavers


Site Discussion

Do you have questions, suggestions, feedback, bug reports or other concerns? Post them here!


IMG help 2

   
IMG help 2

My Browser Information: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Relevant Links: (Copy and paste links to what it is you're talking about here)
Referrer: https://www.myth-weavers.com/forumdisplay.php?f=8

Message: (Describe your issue or feedback here, in as much detail as possible)

I can't get an image to view in a new "create game" I'm making. it works here> but not in the "new game" information post. (See below)



ONLY the hyperlink is displayed NOT the image, I'm not using URL= for example but [IMG] blank [/IMG]

Remove the "?width=1920&height=1080&fit=bounds" after the Jpg. in the IMG code

Additionally if you are using it in the Game Description section, attached to the forum. You will need to change it over to [Img2] rather than just [img]

Quote:
Originally Posted by ArcaneDesperado View Post
Remove the "?width=1920&height=1080&fit=bounds" after the Jpg. in the IMG code

Additionally if you are using it in the Game Description section, attached to the forum. You will need to change it over to [Img2] rather than just [img]

yeah it was in the game description but it shows up as

[IMG2]https://hosting.photobucket.com/images/p391/qstor2/0/44fbc886-ec92-46a4-bfe0-7dfbb4d3268f-original.jpg[/IMG2]

I'm also use to the BBCode at this point so I tend to forget mention things. IMG2 will need you to specify a size.







Quote:
Originally Posted by ArcaneDesperado View Post
I'm also use to the BBCode at this point so I tend to forget mention things. IMG2 will need you to specify a size.






thanks again








Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Last Database Backup 2019-08-20 09:00:05am local time
Myth-Weavers Status